Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se redeschid lucrările la autostrada Transilvania

autostrada

În câteva săptămâni este prevăzută redeschiderea lucrărilor la tronsonul Suplacu de Barcău - Borş al autostrăzii Transilvania. Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi a stabilit firmele care vor amenaja sectorul lung de 52 de kilometri şi pe care nu s-a mai lucrat de patru ani.

Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de proiectare şi execuţie a tronsonului 3C, între Suplacu de Barcău şi Borş, a fost câştigata de o asociere dintre o firmă din Spania, una din Sălaj şi două din Bucureşti.
Acestea au oferit cel mai mic preţ la licitaţia începută anul trecut şi vor primi 701 milioane lei fără TVA, adică aproape 160 milioane euro, ceea ce face ca preţul pe kilometru să fie în jur de 3 milioane euro.
Constructorii vor trece la treabă în luna mai, după finalizarea perioadei de contestaţii, potrivit Digi24. Au termen doi ani ca să termine lucrarea, la care se adaugă 30 luni perioada de garanţie.
Potrivit CNADNR, pe tronsonul din Bihor al autostrăzii Transilvania compania americană Bechtel a executat până acum 4 ani jumătate din lucrările proiectate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.