Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se schimbă proceduri și legi în urma incendiului de la Colectiv. Raed Arafat rămâne

actionarii_club_colectiv_audiati_la_parchetul_general_06935100

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a declarat că vor exista mai multe schimbări de procedură și lege în urma raportului Corpului de control al premierului privind intervenția la clubul Colectiv. El a mai sugerat că Raed Arafat va fi implicat în continuare în discuțiile privind forma pe care o vor lua aceste proceduri.

„E clar că e nevoie de modificări procedurale, dincolo de orice altceva, și s-ar putea să fie nevoie de modificări legislative și aceste lucruri vor fi evaluate în perioada imediat următoare. Aceste rapoarte nu duc la vinovății personale”, a declarat Suciu, citat de Agerpres.

Privind relația cu Raed Arafat, Suciu a declarat că acestea și premierul au avut discuții și înaintea raportului și vor avea discuții în continuare pe tema Colectiv. El a lăsat să se înțeleagă că Raed Arafat va fi implicat în crearea noilor proceduri.

„Au fost discuții, evident, pe subiectul respectiv, nu după raport, dar vor fi și după raport, pentru că se vor așeza factorii decidenți la o masă cu toate aceste propuneri de modificare de proceduri pe care le luăm în calcul și pașii necesari. Evident că va fi și o consultare suplimentară față de cele deja existente până la acest moment”, a susținut el, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.