Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se scot 'scheletele' din dulapul Guvernului: probleme pentru Nicolae Ciucă și șefa lui de Cabinet

scheleti

”Luna de miere” a premierului Nicolae Ciucă pare să se fi terminat, iar în plin scandal al crizei energetice, când politicul și mediul de afaceri se află pe poziții radical diferite, au început să răsară ”scheletele din dulapul Guvernului”.

Primul schelet i-a fost găsit noii șefe de Cabinet a lui Nicolae Ciucă, Paula Cristea. Într-un articol publicat în Libertatea, se arată faptul că Paula Cristea nu a trecut un teren de 550 mp în 6 declarații de avere consecutive.

content-image

Dobândit în 2008, terenul împărțit de generalul-maior în rezervă Paula Cristea și soțul ei, generalul Ionel V. Cristea, nu apare în declarațiile ei dintre 2014 și 2019. Ea numește absența „eroare materială“.

Articolul a fost publicat în Libertatea, în data 17.01, dar între timp a fost scos de pe site. Nu se știe dacă această decizie a venit ca urmare a documentării inexacte sau ca urmare a presiunilor externe redacției.

La scurt timp după șefa de Cabinet, a venit rândul premierului Nicolae Ciucă. Într-o anchetă publicată în PressOne, jurnalista Emilia Șercan demonstrează faptul că teza de doctorat a premierului este plagiată.

Citește și: Emilia Șercan l-a prins pe Nicolae Ciucă: lucrarea lui de doctorat este PLAGIATĂ/ Reacția premierului

Șercan l-a contactat și pe Nicolae Ciucă, cel care s-a rezumat la a spune că teza sa de doctorat a fost întocmită conform rigorilor academice de la momentul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.