Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se ține PSD de cuvânt sau doar face promisiuni? Alexandru Rafila: 'Spitalele regionale ar trebui să fie gata până la finalul lui 2026 sau 2027'

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a declarat, joi, după şedinţa de Guvern, că spitalele regionale ar trebui să fie gata până la finalul lui 2026, 2027 şi important este că proiectele pentru două dintre ele au început, respectiv pentru Cluj şi Iaşi.

”Spitalele regionale ar trebui să fie gata până la finalul lui 2026, 2027, important este că proiectele pentru două dintre ele au început”, a spus ministrul, arătând că a avut o întâlnire, zilele trecute, cu proiectanţii, pentru Spitalul regional Iaşi şi Spitalul regional Cluj, relatează News.ro.

”După discuţiile cu ei, chiar încearcă să reducă dacă se poate termenul de execuţie al proiectului, astfel încât în trimestrul doi al lui 2023 să avem proiectele gata şi să se poată organiza licitaţiile pentru construcţia spitalelor”, a mai afirmat Rafila, adăugând că licitaţia pentru proiectarea Spitalului Regional Craiova va fi finalizată în lunile de vară, iulie sau august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.