Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se va putea baza PSG pe vedetele sale in meciul decisiv cu Liverpool?

psg liverpool

PSG si Liverpool se vor intalni miercuri, 28 noiembrie, pe Parc de Princes din Paris, intr-un meci decisiv pentru accederea in fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. O infrangere a francezilor in acest meci ar echivala cu eliminarea prematura din competitie. Misiunea lor va fi ingreunata de accidentarile suferite de vedetele Neymar si M`bappe in meciurile amicale disputate la mijlocul acestei saptamani.

Brazilianul Neymar a iesit de pe teren in minutul 8 al intalnirii amicale dintre Brazilia si Camerun. El a incercat un sut din alergare la coltul lung, dupa care a acuzat dureri la adductorii drepti. Medicul echipei braziliene, Rodrigo Lasmar, a declarat pentru televiziunea de stat din tara sa ca: ,, A iesit acuzand o durere. A simtit o jena si va fi nevoie de un pic de timp pentru a evalua situatia si va face un RMN, dar, in principiu, nu este o accidentare serioasa”.

Dupa aproximativ 50 de minute, M`bappe, vedeta de doar 19 ani a parizienilor a parasit terenul  in partida pe care Franta o disputa cu Uruguay, dupa ce a cazut pe umar intr-un duel unu la unu cu portarul sud-american, Campana.

Citește și: Numele muzicienilor care au murit în tragedia din Colectiv au ajuns pe Marte, odată cu sonda spaţială InSight

,,Cei doi vor avea o perioada de ingrijire de 48 de ore si vom vedea apoi evolutia clinica'' s-a specificat intr-un comunicat al clubului. Conducerea a luat hotararea de a-i menaja pe Neymar si M`bappe, neconvocandu-i pentru meciul cu Toulouse din acest weekend.

Accidentarile celor doi fotbalisti vin cu doar o saptamana inaintea meciului cu Liverpool din penultima runda din Grupa C a Ligii Campionilor. Pe unibet.ro, francezii sunt favoriti sa castige aceasta grupa fiind creditati cu cota de 2.50. Pentru indeplinirea acestui obiectiv intermediar, ei sunt obligati sa castige meciul cu ,,cormoranii”.  Cu cei doi atacanti avand probleme fizice si o aparare formidabila a englezilor, misiunea jucatorilor antrenati de Thomas Tuckel va fi una greu de indeplinit.

Dupa 4 runde, PSG ocupa pozitia a treia in grupa C  cu 5 puncte. Pe primele doua locuri sunt Liverpool si Napoli cu cate 6 puncte. Sarbii de la Steaua Rosie au 4 puncte si pastreaza sanse teoretice, dupa ce au  invins surprinzator pe Liverpool cu 2-0. Daca Liverpool si Napoli ar castiga in aceasta runda, si-ar asigura perezenta in primavara competitiei. Daca francezii nu pierd acest meci, suspansul se amana pana la disputarea ultimelor meciuri din grupa, pe 11 decembrie, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.