Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sean 'Diddy' Combs își schimbă numele în acte. Ce l-a determinat pe rapper

actualmm.ro
numerologie

Rapper-ul american Sean Combs a reușit să își schimbe oficial numele în Sean Love Combs, arată Smart Street, păstrând în playlist un loc special pentru piesele cântărețului, potrivit Mediafax.ro.

Rapper-ul american Sean Combs, cunoscut și sub numele de P Diddy, a făcut o cerere pentru a-și schimba numele în Sean Love Combs, în luna octombrie. Vestea aprobării cererii muzicianului a venit într-o perioadă în care muzicianul o plânge pe fosta sa iubită, Kim Porter.

Cântărețul a postat miercuri pe Instagram un mesaj în memoria regretatului model, mamă a trei dintre copiii săi. ”Dacă ai femeia potrivită, te rog, spune-i, spune-i cât poți de repede. Asigură-te că știe. Asigură-te că simte. Cinstește-o. Iubește-o. Pentru că persoanele speciale sunt rare și puține. Și nu toată lume are o a doua șansă. Dă-le azi de știre celor pe care îi iubești. Acum!!!”, scrie Diddy pe pagina lui de Instagram.

Citește și: ALDE ia la rost Guvernul: 'Să se decidă- sunt sau nu bani pentru majorarea pensiilor?'

Kimberly Porter a murit de pneumonie la domiciliul ei din Los Angeles în noiembrie 2018. Cei doi au format un cuplu începând din 1994 până în 2007, dar cântărețul i-a rămas aproape până la moarte. Cântărețul l-a adoptat pe fiul lui Kim dintr-o relație anterioară, Quincy și i-a avut cu ea pe Christian (născut în 1998), și pe gemenele D'Lila Star și Jessie James (născute în 2006).

Sean Combs s-a născut în 1969 și a folosit ca nume de scenă Puff Daddy, P. Diddy, Puffy, Brother Love și Diddy. S-a născut la New York. Și-a înființat propria casă de discuri, Bad Boy Entertanment, în 1993. A câștigat trei premii Grammy și două distincții MTV Video. Averea sa a fost estimată de Forbes la 825 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.