Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sean Penn a protestat in fața studiourilor Disney: compară inteligența artificială cu vrăjitoarea din 'Mica Sirenă'

newsweek.com
Sean Penn

Sean Penn este acum foarte activ în mişcarea care zguduie Hollywood-ul, după ce a manifestat împotriva războaielor din Irak şi a susţinut Ucraina în războiul cu Rusia. În cea de-a 19-a zi de grevă a sindicatului actorilor, SAG-AFTRA, actorul şi regizorul a manifestat în faţa studiourilor Disney, după cum relatează site-ul de specialitate Deadline.

Însoţit de Emile Hirsch, actorul care a interpretat rolul principal în filmul său „Into the Wild”, a protestat alături de Octavia Spencer, protagonista filmului „Ma”, Melanie Lynskey, Timothy Simons, Jack McBrayer, Damon Lindelof şi Jane Fonda în faţa studiourilor majore, conform news.ro

„Trebuie să fim fermi”

„Va trebui să punem lucrurile la punct cu producătorii”, a spus actorul, referindu-se la condiţiile de muncă de care suferă actorii şi scenariştii. „O afacere în care eşti exploatat nu este bună pentru nimeni. Este o chestiune de calitate a vieţii şi de decenţă fundamentală”, a continuat el.

O altă preocupare majoră care i-a determinat pe actori să intre în grevă a fost progresul fulminant al inteligenţei artificiale, care ar putea permite studiourilor să reproducă fizicul şi vocea anumitor actori fără ajutorul lor. „Este destul de ironic: ne aflăm în faţa sediului Disney şi unul dintre cele mai faimoase filme ale sale este despre o vrăjitoare rea care fură vocea prinţesei”, a spus el, referindu-se la Ursula, vrăjitoarea din „Mica Sirenă” . El a adăugat: „Putem şi trebuie să rămânem fermi împotriva tehnologiilor digitale, fie că este vorba de Disney, Netflix sau oricare altele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.