Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sean Penn s-a însurat a treia oară: Mireasa e cu 31 de ani mai tânără

Actorul şi regizorul Sean Penn, în vârstă de 59 de ani, s-a căsătorit cu actriţa australiană Leila George (28 de ani), într-o ceremonie secretă, după patru ani de relaţie, scrie rte.ie, potrivit news.ro.

Aceasta este a treia căsătorie a actorului premiat cu Oscar. El a mai fost căsătorit cu actriţa Robin Wright şi cu starul pop Madonna.

Citește și: Ultimă oră! Traian Băsescu face praf, în direct, alianța PNL-USR-PLUS: ‘Alianța marxisto-liberală’

O prietenă al cuplului a publicat pe Instagram o imagine cu inelele de nuntă ale celor doi.

Un alt prieten a scris pe Instagram: "Suntem foarte fericiţi pentru @leilageorge şi #seanpenn care s-au căsătorit. Vă iubim". Postarea a fost ulterior ştersă.

Citește și: Moment penibil pentru Nelu Tătaru la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din Galați: ‘Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat’

Sean Penn, născut pe 17 august 1960, este actor şi regizor american, cunoscut, de asemenea, pe plan internaţional pentru implicarea sa în diverse cauze sociale şi umanitare. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Sean Penn a câştigat de două ori premiul Oscar, graţie rolurilor principale interpretate în filmele ”Misterele Fluviului/ Mystic River” (2003) şi ”Milk - Preţul curajului/ Milk” (2008).

Leila George, în vârstă de 24 de ani, este fiica actorului Vincent D'Onofrio cu prima lui soţie, Greta Scacchi. Leila George a jucat alături de James Franco şi Tori Spelling într-un remake al lungmetrajului TV ”Mother, May I Sleep with Danger?” şi a apărut, de asemenea, în filmul regizat de James Franco, ”The Long Home”, în care joacă alţi doi actori celebri - Ashton Kutcher şi Josh Hartnett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.