Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seară de poezie şi muzică cu Ana Blandiana şi Sorin Zlat Duo la Institutul Cultural Român

www.evz.ro
Institutul Cultural Român ICR

O seară de poezie şi muzică cu Ana Blandiana şi Sorin Zlat Duo va fi organizată de Institutul Cultural Român, luni, începând cu ora 18.00, în Sala Mare a sediului din Aleea Alexandru 38.

Evenimentul reuneşte la Bucureşti, sub un nou concept, două proiecte distincte ale ICR Tel Aviv, care ar fi trebuit să se desfăşoare în luna octombrie în Israel, dar care au fost anulate în urma atacurilor teroriste ale Hamas asupra teritoriului Statului Israel: lansarea volumului în limba ebraică Când moartea se aprinde în frunze de Ana Blandiana şi recitalul lui Sorin Zlat din cadrul Festivalului Internaţional Jaffa Jazz, potrivit news.ro.

Ana Blandiana va citi poezii din volumele sale "Orologiul fără ore" şi "Variaţiuni pe o temă dată", apărute la Editura Humanitas. Selecţia de poezii, traduse în limba ebraică de Moshe Itzhaki în colaborare cu Paul Farkaş, a fost publicată sub titlul "Când moartea se aprinde în frunze" în anul 2021 la Editura Keshev LeShira, într-o ediţie îngrijită de Rafi Weichert, editor-şef. Paul Farkaş va transmite publicului un mesaj video în cadrul evenimentului de la ICR.

Recitalul poetic este urmat de concertul Sorin Zlat Duo - pian şi voce (Mihaela Alexa). Sorin Zlat este pianist de jazz, clarinetist clasic, compozitor şi aranjor, care a creat un repertoriu ce cuprinde piese de jazz standard şi compoziţii personale care variază de la muzică latină la jazz, pop şi muzică clasică. Sorin Zlat va interpreta la pianul Steinway pus la dispoziţia ICR de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Accesul publicului la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.