Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seară de vis pentru Mbappe - Hattrick și victorie împotriva Barcelonei lui Messi

Kylian Mbappe

FC Barcelona a fost învinsă fără drept de apel de PSG, marți seara, în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor la fotbal. Mbappe a reușit un hattrick și formația sa a câștigat cu 4-1, pe un Camp Nou fără spectatori, potrivit news.ro.

Meciurile din Champions League au revenit în prim plan, marți seara, primul mare duel european avându-le ca protagoniste pe Barcelona și PSG.

Antoine Griezmann a ratat prima ocazie uriașă a meciului, trimițând mingea în brațele portarului din 6 metri. Messi a deschis scorul de la punctul cu var, în minutul 27, după care Dembele a mai ratat o ocazie importantă. Parizienii au egalat peste doar 5 minute, cu prima reușită a lui Kylian Mbappe. Francezul a recidivat în minutul 65, preluând conducerea pentru PSG.

Moise Kean s-a înscris și el pe lista marcatorilor, pentru 1-3, iar Mbappe a dat lovitura de grație, întregind hattrick-ul cu care a dat cu Barca de pământ.

Mbappe s-a înscris cu această triplă pe o listă foarte selectă, devenind doar al treilea jucător care marchează trei goluri împotriva Barcelonei, în fazele eliminatorii, ceilalți doi find Faustino Asprilla și Andrei Shevchenko.

Returul se joacă peste două săptămâni, în Franța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.