Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan și cuvinte de laude la adresa lui Cătălin Cîrstoiu: 'Suntem pregătiți să cucerim Capitala'

Captura FB
Burduja 20

Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Municipal Universitar din București, a fost prezentat oficial miercuri de liderii PSD și PNL București drept candidat la Primăria București. Sebastian Burduja a lansat un atac voalat la adresa lui Nicușor Dan, spunând că „Bucureștiul a fost prost administrat”. „Am susținut pe cineva care a promis schimbare, schimbare care nu s-a produs niciodată”. În schimb, Burduja l-a descris pe Cîrstoiu ca fiind un „om profesionist”, „un om competent” și „un om căruia îi pasă de bucureșteni”.

Gabriela Firea face teoria fericirii și evită să pronunțe numele candidatului PSD-PNL la Capitală/ VIDEO

„Bucureștiul a fost prost administrat, a fost terenul de luptă pentru orgolii, pentru oameni care s-au prezentat ca o speranță și s-au transformat în mari deziluzii. (...) În 2020 am făcut campanie pentru cineva care a promis schimbarea, schimbare care nu a venit, din păcate, niciodată. (...) Bucureștiul are o șansă istorică să fructifice această candidatură comună în persoana unui om profesionist, a unui om competent, a unui om căruia îi pasă de bucureșteni, care i-a vindecat atâția ani de zile, domnul prof. Cîrstoiu! (...) Sunteți cel mai bun, aveți cea mai bună șansă să puneți acest oraș în ordine”, a spus Sebastian Burduja.

„Suntem pregătiți să cucerim Capitala!”, a încheiat Burduja.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.