Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja: Ideile mari sunt cele pentru care merită să lupţi. Bucureştiul şi România au nevoie de astfel de idei

Ministerul Energiei
Sebastian Burduja

Preşedintele PNL Bucureşti, ministrul Energiei Sebastian Burduja, afirmă, duminică seară, că ”ideile mari sunt cele pentru care merită să lupţi”, iar Bucureştiul şi România au nevoie de astfel de idei şi de proiecte.

”Ideile mari sunt cele pentru care merită să lupţi. Bucureştiul şi România au nevoie de astfel de idei şi de proiecte. Vedem că au trecut 34 de ani de democraţie românească originală. Am ştiut să rămânem de partea bună a istoriei, acolo unde ne este locul: în NATO şi în Uniunea Europeană. Am început să turnăm betoane şi să facem autostrăzi. Ba chiar să interzicem prin lege dosarul cu şină. E momentul să trecem la următorul nivel. Trăim în era vitezei şi a revoluţiei industriale 4.0, în care cine nu îndrăzneşte să creeze viitorul este condamnat să prindă mereu din urmă trecutul altora. Avem unele dintre cele mai strălucite minţi ale lumii, dovadă fiind olimpiadele internaţionale unde suntem mai mereu primii sau pe podiumul mondial”, a scris, duminică seară, pe Facebook, preşedintele PNL Bucureşti.

Sebastian Burduja afirmă că ne lipseşte ”încrederea în noi înşine şi în ceilalţi”.

”Viziunea asumată a României pe bune şi pe merit. O nouă generaţie de lideri în toate domeniile, conectaţi la pulsul lumii, gata să gândească şi acţioneze, conştienţi că «însuşirile neamului nostru nu permit…să poată sta cineva la îndoială dacă românii au în faţa lor un viitor mare şi strălucit» (Ionel Brătianu)”, a mai scris liderul PNL Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.