Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja, mesaj la indigo după Gabriela Firea: 'Planul pentru București merge mai departe'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sebastian Burduja

Președintele PNL București, Sebastian Burduja, a marcat marți ieșirea din cursa pentru a fi nominalizat candidat la Primăria Capitalei printr-un mesaj similar celui transmis de șefa PSD București, Gabriela Firea, după ce și aceasta a ratat nominalizarea. PSD și PNL îl vor susține pentru primăria Capitalei pe ortopedul Cătălin Cîrstoiu, finul lui Traian Băsescu.

„Prea mult timp, Bucureștiul a fost un teren de luptă între nume ale trecutului. De prea multe ori, schimbarea a fost doar de formă, iar românii au ales răul cel mai mic. Schimbarea pare acum posibilă. Trebuie să aibă la bază o viziune comună, proiecte asumate și o majoritate implicată. Deciziile din acest an — pentru stabilitate și împotriva extremismului toxic — sunt importante. Însă vor produce rezultate doar dacă le ducem până la capăt și dacă devin expresia unei resetări, în care o nouă generație de lideri își asumă să spună adevăruri nespuse, să facă reforme amânate și să livreze rezultate pentru români”, a scris Burduja pe contul său de Facebook.

„Eu voi continua să lupt pentru un vis: Bucureștiul Viitorului, în România Viitorului, țara în care vrem să rămânem. Așa cum am făcut mereu, îmi pun la dispoziție expertiza mea în dezvoltare din anii de la Banca Mondială, Stanford și Harvard, experiența de ministru al digitalizării și al energiei, puterea de muncă și încrederea că vom face ceea ce trebuie, ceea ce românii așteaptă de la noi. Și garanția că voi face echipă cu toți cei care împărtășesc acest vis”, a adăugat liderul PNL București.

„Planul pentru București merge mai departe, în oglindă cu Planul pentru România. Înainte, împreună”, a conchis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.