Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu girul primit de la Iohannis, Burduja a început în forță bătălia pentru Primăria Capitalei: 'Mergem înainte!'

Ministerul Energiei
Sebastian Burduja

Trebuie să mergem înainte și să le prezentăm bucureștenilor o alternativă și un model liberal de administrație, a declarat, marți, Sebastian Burduja, după ce coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„Orice zi, orice secundă pe care o pierdem în toate acest can-can-uri, ce a fost, cum a fost, cine a fost, este o zi pierdută pentru bucureșteni. Din respect pentrui ei trebuie să mergem înainte și să le prezentăm o alternativă și un model liberal de administrație”, a spus Sebastian Burduja, marți, la Seul, unde se află într-o vizită oficială, informează Mediafax. Reacția acestuia vine și în contextul în care președintele Iohannis a spus că Burduja e un „candidat redutabil” în bătălia pentru Primăria Capitalei. Sebastian Burduja a fost întrebat, marți, dacă își dorește aceast candidatură. „Totdeauna am pus interesul oamenilor mai presus de interesul meu”, a răspuns el.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Anunțul lui Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a avut prima ieșire publică după ședința în care PSD și PNL au decis să renunțe la Cătălin Cîrstoiu și să meargă pe varianta candidaților separați la Primăria Capitalei. Liderul PSD anunță că Gabriela Firea este „cea mai bună alegere pentru Bucureșteni”, alternativa la „incompetență și circ”, aluzie la Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone (pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.