Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja: Sunt convins că Bucureştiul e o miză

Captura FB
Burduja 20

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a declarat joi, despre campania pentru alegerea Primarului Capitalei, că este convins că Bucureştiul e o miză şi că îşi doreşte ca dezbaterea publică să fie bazată pe proiecte, nu pe impresii, nu pe sondaje comentate de diverşi candidaţi. ”Să discutăm despre ce s-a făcut şi despre ce nu s-a făcut în Bucureşti, în toţi aceşti ani”, a mai spus Burduja, coordonator din partea PNL a campaniei medicului Cătălin Cîrstroiu la Primăria Generală.

”Sunt convins că Bucureştiul e o miză. Îmi doresc ca dezbaterea publică să fie bazată pe proiecte, nu pe impresii, nu pe sondaje comentate de diverşi candidaţi”, a spus Burduja despre campania pentru Primăria Capitalei.

El a precizat că şi-ar dori ca dezbaterea să fie pe proiecte.

”Să discutăm despre ce s-a făcut şi despre ce nu s-a făcut în Bucureşti, în toţi aceşti ani, în mod special în ultimii 4 ani de zile şi acesta să fie dialogul între candidaţi. Atunci vom fi o democraţie solidă şi atunci vom avea într-adevăr cel mai bun om pentru Primăria Generală, când debaterea va fi despre proiecte, idei, marele Bucureşti”, a mai spus liderul PNL Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.