Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță a SPUS TOT la DIICOT: Noi detalii despre dosarul Black Cube și Kovesi

Inquam Photos / Adel AL-Haddad
Sebastian Ghita DIICOT

Sebastian Ghiță a ieșit de la audierile de la DIICOT în dosarul Black Cube. El a anunțat că a spus tot ce știe despre dosarul Black Cube și transmite că procurorii au început ancheta în celebra, de pe acum, ”cucuveaua mov”, o adresa de e-mail despre care deputatul PRU spune că ar fi aparținut șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. El a dat declarații și despre jurnaliștii care primeau informații de pe adresa de e-mail care i-ar fi aparținut lui Kovesi.

”El a avut un dosar anchetat de DNA. Domnii procurori m-au întrebat de cucuveaua mov. Eu știam că e folosită de doamna Kovesi. Orice lucru ce mi s-a părut important în acest dosar l-am spus la procurorii. E o chestiune permisă, am fost citat de procurori săptămâna trecută. Tot ce am avut de zis, am zis procurorilor. Sunt martor. Nu am arătat niciun SMS procurorilor. Poate cei de la DIICOT știu mai multe decât noi. Cucuveaua mov mi-a dat mie un e-mail. Sunt mai multe amănunte pe care le anchetează procurorii, inclusiv despre cucuveaua mov. Domnul Dragomir a fost ofițer SRI, eu fac parte din Comisie. De vreme ce l-au arestat judecătorii în baza unor informații, înseamnă că au o legătură. Nu cred că îl arestau fără probe. Mi-au cerut anumite informații și, în perioada următoare, voi veni cu ele. Am spus tot ce știu și despre jurnaliștii care primeau informații de la ”cucuveaua mov”.”, a spus Sebastian Ghiță la ieșirea din sediul DIICOT.

Citește și: Nicușor Dan a experimentat viața de om al străzii: Nu singur, ci alături de ambasadorul Marii Britanii / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.