Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță, dezvăluiri EXPLOZIVE despre Victor Ponta: cum s-a ajuns la RĂZBOI pe față cu Coldea

ponta ghita

Fugarul Sebastian Ghiță dezvăluie faptul că urmărirea sa și a lui Victor Ponta a început din anul 2013. Ghiță susține că procurorii doreau să îi facă dosar lui Ponta pentru că doreau o poliță de asigurare, în caz că acesta câștiga alegerile prezidențiale. Pe tot parcursul anului 2014, când erau săltați în serie președinții de Consilii Județene de la PSD, Ghiță susține că Ponta a intrat într-un conflict deschis cu Florian Coldea și chiar l-a amenințat că-l dă afară, dacă ajunge președinte.

”În 2013 primiseră ordin pe unitate și întrebau: de Ghiță știți ceva, de Ponta știți ceva? În 2013 se pregăteau deja, Ponta intrase într-un mic conflict cu Sistemul și se pregăteau deja să-l șurubărească. Nu după alegeri, totul era pregătit dinainte și chestia cu cumnatul și chestia contra mea, totul era pregătit. Și dacă ieșea președinte lui Ponta îi făceau ce i-au făcut președintelui Iohannis, un dosar ca să se asigure că sunt numiți din nou, doamna Kovesi să se asigure că e bine apărată.

Din 2013 alergau după Ponta și după mine. Aveau, nu aveau ce să găsească ei alergau și Vlad Cosma mi-a spus și mie și lui Victor Ponta, ăștia se chinuie să vă bage, ne întreabă ce avem despre voi.

Erau multe chestiuni de viziune, multe diferențe și o să o spun, chiar dacă supără pe unii: teoria cu listele cu baroni, listele cu PSD-iști făcute la o băută cu Coldea, cu Ponta și Maior este falsă. Maior și cu Ponta s-au zbătut destul de tare, nu pentru unul sau altul, ci pentru ideea că acest sistem de justiție trebuie să își urmeze un curs normal. Nu făcea niciodată Coldea nicio listă cu nimeni, se trezeau pur și simplu cu mascații peste ei. În momentul în care Ponta a început să spună: domnule, nu e în regulă, nu sunt de acord cu metodele pe care le folosiți, că probele sunt false, domnule aici este mult prea puțină declarație a unui denunțător pentru a aresta un președinte de CJ sau să îi interzici să mai meargă acolo la birou. În multe momente Ponta a început să devină mai rebel și totul a sfârșit cu un conflict. În ultima perioadă, în 2014 relațiile erau destul de reci între Ponta și Coldea”, a declarat Sebastian Ghiță, în interviul acordat lui Ion Cristoiu.

Întrebat dacă este adevărat că Ponta i-a promis lui Coldea că-l dă afară dacă ajunge președinte, Ghiță a confirmat.

”Ponta i-a zis de mai multe ori, nu doar o singură dată și mai în glumă și mai în serios. Nu i-a plăcut gluma”, a mai spus Ghiță.

Practic, Sebastian Ghiță contrazice o mare teorie care s-a vehiculat în spațiul public, conform căreia Victor Ponta i-ar fi vândut pe baronii PSD în anul 2014. Victor Ponta a negat acest lucru, iar acum Sebastian Ghiță explică că nu exista nici măcar o listă neagră, ci doar răfuieli punctuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.