Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu depun un denunț la DNA / VIDEO

Sebastian Ghiță a fost chemat din nou la DNA! Deputatul PRU s-a prezentat alături de Bogdan Diaconu, șeful partidului, și spun că vor depune un denunț împotriva lui Dacian Cioloș.

”Am venit să depunem un denunț penal împotriva lui Dacian Cioloș, pentru infracțiunea de înșelăciune și fraudă în cazul achiziției Cumințeniei Pământului. Au fost evaluări de 800.000, 1 milion, 2 milioane sau 5 milioane de euro. Până la urmă s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro”, a spus Bogdan Diaconu la intrarea în sediul DNA din București.

Sebastian Ghiță vrea ca cercetările să înceapă imediat. "Procurorii DNA să înceapă cercetările la această mega-fraudă care se poate transforma într-un nou ANRP. Notele SRI arată că este exclus ca această operă să fie achiziţionată din bani publici. DNA trebuie să arate românilor că sunt echidistanți. Am informaţii precise că această operă de artă a avut nişte evaluari. Este exclus ca ea să poată fi achiziţionată din bani publici. Ne putem trezi cu retrocedari și răscumpărări de opere de artă la prețuri supraestimate", a spus Ghiță.

Citește și: EXCLUSIV Denunțul depus la DNA împotriva lui Dacian Cioloș / DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.