Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță, mesaj pentru procurorul DNA care-l anchetează: 'Să se potolească cu mafioțeala'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sebastian Ghita Parchet

Sebastian Ghiță are un mesaj pentru procurorul care-l anchetează în dosarul de la DNA Ploiești în care e acuzat alături de Victor Ponta. Reacția deputatului PRU, membru în Comisia de Control a SIE din Parlament, vine în urma apariției în presă a unui denunț depus în 2015 de către un fost șef al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader.

Ghiță consideră că această scurgere de informații i se datorează procurorului Mircea Negulescu, care a recurs la o ”mafioțeală”. Ghiță amenință că va depune o sesizare la CSM pe numele procurorului DNA.

Citește și: Victorie in instanta pentru fostul sot al Codrutei Kovesi!

„Acest domn procuror Negulescu, cu metodele dânsului, nu se potolește din mafioțeala asta! Denunțul este unul vechi de un an sau mai bine. Acel domn Cristinel Toader le-a făcut și domnilor procurori un denunț. Apoi, l-a trimis Comisiei SRI și l-a prezentat domnul senator Savu. Numai că, apoi, în schimbul unor favoruri, s-a înhăitat cu acest domn procuror Negulescu și s-a apucat să facă denunțuri invers, la cererea acestui Negulescu. Dacă vor continua, o să aibă de a face cu legea.

O să sesizez și CSM-ul. L-a sesizat domnul Savu, pentru că e nepermis ca acest procuror să se joace cu denunțurile și cu denunțătorii, după cum arestează dânsul oameni prin Ploiești! Acest Cristinel Toader l-a denunțat pe procuror și, după ce l-a denunțat pe procuror, procurorul l-a pus să ne denunțe pe mine și pe Savu. S-a ajuns la o porcărie!

Citește și: Codul lui Da Vinci: Dan Brown anunţă lansarea lui Origin

Negulescu l-a arestat pe acest Toader, după care Toader i-a făcut un denunț și o plângere penală lui Negulescu către Parlament, ambasadă, CSM, DNA. După ce l-a ținut câteva luni în închisoare pe acest Toader, l-a pus procurorul Negulescu să facă Toader denunțuri împotriva altora. Încă o dată vă spun: este o nenorocire ce face acest om, Negulescu. Eu n-am ajuns să vorbesc așa, degeaba, după doi ani de zile. Asta nu e DNA, nu e justiție; e fărădelege! ” a spus, pentru STIRIPESURSE.RO, Sebastian Ghiță.

Citește și: O firmă de mașini care îl are ca imagine pe Lionel Messi a trebuit să schimbe numele unui model / VIDEO

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.