Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță, propunere de ULTIM MOMENT pentru Ștefan Mandachi: 'Să facă și el ceva util'

Inquam Photos/Octav Ganea
Sebastian Ghita

Omul de afaceri Sebastian Ghiță scrie, pe Facebook, despre situația autostrăzilor din România. După ce o companie a contestat licitația pentru un segment din Autostrada Sibiu - Pitesti, pe motiv că prețul ar fi prea mici, Ghiță îi face o propunere lui Mandachi.

Citește și: Motivare INCENDIARĂ a judecătorilor ÎCCJ - Ludovic Orban a fost achitat din cauza lipsei de probe în dosarul instrumentat de DNA

"Cum să avem autostrăzi ?

Am citit cu surprindere că o licitație pentru construirea unui segment din Autostrada Sibiu - Pitesti a fost contestată dupa declararea câstigatorului la cel mai mic preț.

Contestatarul reclama prețul prea mic. Cand e mare prețul... de ce e mare ? Cand e mic.... de ce e prea mic ? M-am gândit sa-i propun lui Stefan Mandachi, tanarul cu metrul de autostradă, să facă de data aceasta ceva util.

Un protest in fața firmei de construcții care a făcut contestația. Aşa va reuşi să ajute la construcția a 13 km de autostradă şi îşi va folosi notorietatea pentru un lucru util. Nu o spun in gluma ! Chiar si Ministrul Transporturilor i se poste alătura la protest !!!" scrie Sebastian Ghiță pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.