Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță vorbește despre jocul lui Liviu Dragnea și Klaus Iohannis: 'Momentul instalării 'guvernului meu' a fost la limita regulilor democratice' / VIDEO

ciolos iohannis

Sebastian Ghiță a făcut câteva dezvăluiri despre momentul în care Victor Ponta și-a dat demisia din funcția de premier, iar Dacian Cioloș a ajuns la Palatul Victoria. Conform lui Ghiță, totul a fost pus la cale de Liviu Dragnea, Klaus Iohannis și ambasada SUA în România. ”Momentul instalării ”guvernului meu” a fost unul cu multe peripeții, cu un ansamblu de chichițe și întâmplă la limita regulilor democratice.”, a precizat Ghiță.

”În acea bătălie, Dragnea a fost convins să pună la dispoziție majoritatea din Parlament, Dâncu a vrut să ajungă prim-ministru, a ajuns prim-vice-prim-ministru, iar Iohannis a acceptat acest joc între PNL, PSD, USR, cu condiția să fie protejatul ambasadei SUA, domnul Cioloș, premier. Ambasadorul Klemm, în mai multe zone, a spus foarte clar: noi îl vrem pe Cioloș și și-a dorit să fie Cioloș premier și apoi, dar nu s-a mai putut, pentru că a luat PSD peste 50%.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache

Dragnea e un politican abil, știe când să joace, când să nu. A înțeles jocul lui Ponta și a decis să le dea tefeliștilor și useriștilor guvernarea, ca să arate cât de pricepuți sunt. Au mai fost niște momente atunci, presiunile făcute asupra lui Gabriel Oprea, Tăriceanu...Momentul instalării ”guvernului meu” a fost unul cu multe peripeții, cu un ansamblu de chichițe și întâmplă la limita regulilor democratice. Dacă nu respecți jocul, așa cum îl joacă tot Occidentul, rezultatul dintr-un incest politic e un avorton guvernamental.”, a spus Sebastian Ghiță.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.