Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, atac FURIBUND la adresa lui Tudorel Toader: 'Ori în căruţă, ori în teleguţă că aşa, DUPLICITAR, nu mai merge...'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a ieşit la rampă cu un atac dur la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, după ce acesta din urmă a anunţat că va pleca în Serbia, pentru a discuta despre procedura de extrădare.

Citeşte şi: Partidul Social-Democrat, DAT ÎN JUDECATĂ: Viceprimarul Harabagiu iese LA ATAC, după ce a fost EXCLUS din partid şi DEMIS din funcţie

"Mă miră cum domnul Tudorel tot plimbă ideea mă duc după Ghiţă în Serbia. Cu ce? Cu probele false ale lui Portocală? După ce le-ai făcut raport, vii în Serbia cu probele lui Negulescu?", a tunat fostul deputat într-o intervenţie la România TV.

Ghiţă a confirmat şi faptul că a pregătit un memoriu prin care să ceară suspendarea extrădării, probele pe care s-ar baza dosarele sale, fiind false.

"Sigur că da. Abia aştept să ajung aici. Când intră pe treptele justiţiei, îi dau raportul în mână  că mă gândesc că nu a trăit în România. Să le explice sârbilor că el, Tudorel Toader, a venit cu probe false să extrădaţi un cetăţean, ca să nu mă certe acasă propaganda. (...) Ştiţi ceva şi cu Tudorel Toader? Ori în căruţă, ori în teleguţă, că aşa duplicitar, nu mai merge.", a completat Sebastian Ghiţă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.