Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, ATACURI ÎN RAFALĂ la adresa lui Kovesi: Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în dosarele lui Adrian Sârbu şi Liviu Dragnea / VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Kovesi bilant

Sebastian Ghiţă îşi continuă războiul total, de la distanţă, cu şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi. Acesta a vorbit despre sechestrele pe care le-a avut pe avere, dar a şi comparat-o pe Kovesi cu o proczroare comunistă.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache

"Onea spunea că a pus 10% aşa sechestru. Mie mi-au pus sechestru nelimitat, singurul om din lume şi 20 de milioane cauţiune. Sunt top 3 în lume. Kovesi ne minte pe toţi. Bate producţia, coana Kovesi cu prejudiciile ei. Ei supraevaluează prejudciile. Noi dacă vindeam tot Ploieştiul, nu aveam bani de prejudicii. Ei se dau mari la bilanţ cu aceste prejudicii. Dacă găsesc o factură falsă, o mită, sechestrează un miliom. Minte cu respiră Kovesi. Folosim cuvinte serioase", a tunat Ghiţă într-un nou episod al interviului video acordat lui Ion Cristoiu.

Şi asta nu e tot. Ghiţă a vorbit şi despre dosarele lui Adrian Sârbu şi Liviu Dragnea. "La Adrian Sârbu controalele şi acţiunea au pornit târziu. cei de la antifraudă deveniseră o instituţie la concurenţă cu DNA. Invidia lui Kovesi au dus la un dosar fals la şeful antifraudă. Dragnea se trezea cu ofiţeri mai blanzi sau cu procurori şi ofiţeri mai agresivi", a mai dezvăluit Ghiţă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.