Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, pleacă 11 zile în SUA: Oamenii lui Joe Biden îl vor primi la discuții

Facebook
Mircea Geoana

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, va efectua, în perioada 3-14 mai, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, informează marţi biroul său de comunicare.

Cu acest prilej, Geoană va avea întâlniri cu înalţi oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, ai Departamentului de Stat, cu membri ai Senatului şi ai Camerei Reprezentanţilor din Washington DC, cu cercetători de la Universitatea Stanford şi Virginia Tech, cu membri din conducerea companiei Google, cu antreprenori din domeniul tehnologiei din Silicon Valley, precum şi cu reprezentanţi ai comunităţilor româneşti din mai multe oraşe din SUA.

Geoană are programate și mai multe prelegeri

Miercuri, 3 mai, secretarul general adjunct al NATO va participa la Conferinţa globală a Institutului Milken din Los Angeles, California, unde va ţine discursul de deschidere şi se va alătura panelului 'From European Dream to Reality'. Mircea Geoană va susţine, în 9 mai, un discurs despre 'Securitate, libertate şi prosperitate în Europa de Est' la Centrul pentru Libertate şi Prosperitate al think-tank-ului american Atlantic Council. Joi, 11 mai, este programată o întâlnire cu reprezentanţii diasporei româneşti din SUA, în cadrul unei dezbateri în format hibrid, având ca temă 'Parteneriatul Strategic România - SUA: Perspective, Ambiţii, Orizont 2030'. Dezbaterea este organizată de Proiectul Romania 2030 şi New Economy Trust (NET), în parteneriat cu 'Romanians of DC' şi Federaţia Organizaţiilor Româno-Americane (FORA). Duminică, 14 mai, secretarul general adjunct al NATO va ţine un discurs în cadrul ceremoniei de absolvire de la Virginia Tech, din Washington DC, mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.