Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul american al Apărării cere Arabiei Saudite să desfășoare o anchetă transparemtă în cazul lui Jamal Khashoggi

www.americasfreedomfighters.com
Jim Mattis

Secretarul american al Apărării, Jim Mattis, a confirmat că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu ministrul saudit de Externe, a cerut acestuia desfășurarea unei investigații transparente în cazul asasinării jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează site-ul agenției Reuters preluată de mediafax.

Afirmațiile oficialului american au fost făcute duminică, după ce sâmbătă acesta a declarat că uciderea lui Jamal Khashoggi „subminează stabilitatea regională”, iar Departamentul de Stat din Statele Unite plănuiește să ia măsuri drastice în ceea ce privește acest caz.

"Am discutat despre acest lucru. Am discutat despre același lucru, despre nevoia unei investigații transparente și complete", a declarat Mattis pentru reporteri.

"Ministrul de Externe Jubeir a fost complet de acord, fără nicio obiecție, a afirmat că trebuie să știm ce s-a întâmplat", a adăugat Mattis.

Jurnalistul Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post și un critic acerb al prințului moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a dispărut în urmă cu trei săptămâni după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul pentru a obține documente necesare căsătoriei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.