Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul Comisiei pentru Transporturi, deputatul Vasile Toma, întrebare ironică adresată lui Florin Cîțu

Radu Pop
realitatea de iasi
vasile toma pse

Secretarul Comisiei pentru Transporturi, deputatul Vasile Toma, îi adresează o întrebare ironică premierului Florin Cîțu. Mesajul acestuia vine în contextul în care Florin Cîțu a lansat o întrebare pe Facebook despre creșterea economică a României.

„Domnule Florin Cîțu, aveți grijă, să nu calculați și voturile de la alegerile din PNL așa cum calculați creșterea economică a României!

Văd că pe actualul premier și aspirantul președinte de partid Florin Cîțu îl preocupă mult în această perioadă să se laude singur. Prins în cultul personalității și pasionat fiind de calcule economice complexe la care, așa cum știți, este un maestru emerit, lansează și tot felul de întrebări. Doar-doar, s-o mai găsi cineva care să se alăture corului de lăudători cu care este obișnuit mai ales acum prin PNL și Guvern și or recunoaște odată și românii nerecunoscători geniul său pustiu în ale economiei și guvernării. Nu-l putem lăsa să aștepte! Trebuie să îi răspundem! Iată, domnule premier-aspirant președinte, încă ceva de calculat. De-abia vă mai antrenați puțin zilele astea când numărați asiduu pe la partid om cu om. Iar dacă nu găsiți și nu găsiți răspunsul, sigur se găsesc susținători prin jurul dumneavoastră care să vă dea și-o mână de ajutor, nu doar un vot. Doar că, aveți grijă, să nu pățiți nenorocirea în septembrie dacă o să calculați voturile de la alegerile din PNL așa cum calculați creșterea economică a României!”, a spus Vasile Toma, deputat de Iași și secretar al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților.

Iată întrebarea pe care o adresează Vasile Toma:

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.