Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de presă al Casei Albe, IRITAT de o jurnalistă: 'NU MAI DA DIN CAP!' / VIDEO

Sean Spicer

Secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, i-a spus marţi unei jurnaliste, în timpul unei conferinţe, 'să nu mai dea din cap', transmite agenţia Associated Press, preluată de Washington Post, potrivit agerpres.

Spicer pare să fi fost deranjat de April Ryan, şefa biroului din Washington al American Urban Radio Networks (AURN), când jurnalista a întrebat ce va face administraţia preşedintelui Donald Trump pentru a-şi îmbunătăţi imaginea după dezvăluirile privind legăturile sale cu Rusia.

Rex Tillerson vine la Bruxelles cu lecţia învăţată. Ce le va cere partenerilor NATO

Secretarul de presă al Casei Albe a obiectat faţă de premisa jurnalistei. "Văd că aveţi o anumită agendă aici. La un moment dat, mai transmiteţi şi fapte", i-a spus el.

Spicer a afirmat că nu s-a dovedit existenţa vreunei complicităţi între consilierii lui Trump şi oficiali ruşi în legătură cu interferenţa în alegerile de anul trecut din SUA, glumind că "dacă preşedintele pune sos rusesc pe salată în seara asta, cumva şi asta este o legătură cu Rusia".

El a mai declarat că jurnalista pare 'hotărâtă' să îşi proiecteze propria imagine a Casei Albe atunci când ea a întrebat ce va face Trump pentru a repara relaţia cu fostul secretar de stat Condoleezza Rice, care nu l-a sprijinit în campanie şi care se va întâlni cu preşedintele în această săptămână.

Un avion cu 141 de pasageri la bord A LUAT FOC la aterizare - FOTO/VIDEO

"Vă rog să nu mai daţi iar din cap", i-a spus Spicer lui April Ryan. El a precizat apoi că preşedintele îşi respectă promisiunea de a construi punţi de legătură atât cu susţinători, cât şi cu oponenţi.

Ulterior, într-un interviu pentru MSNBC, April Ryan a spus că "Sean este secretar de presă al Casei Albe, vorbeşte şi încearcă să facă administraţia să arate mai bine decât acum, însă, din păcate, am fost o ţintă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.