Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de presă al președintelui rus: Obiectivul de a vaccina 60% din populația Rusiei nu se va realiza până la toamnă

smartradio.ro
covid vaccin medic

Termenele pentru obținerea indicelui de vaccinare împotriva coronavirusului de 60% din populație va fi deplasat spre ”dreapta”, a anunțat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, la o conferință de presă. Anterior, autoritățile țării planificaseră ca majoritatea cetățenilor să fie vaccinați împotrivia bolii provocate de virusului SARS-CoV-2 până la toamna acestui an, relatează cotidianul Rossiiskaia gazeta.

”Este evident că nu se va reuși vaccinarea a 60% din populație”, consideră reprezentantul Kremlinului. ”Observăm cum abia în această săptămână a început să crească, mai mult sau mai puțin, numărul celor care doresc să fie vaccinați, dar până acum dinamica vaccinării a fost, din păcaate, la un nivel scăzut, în pofida faptului că statul a asigurat toate oportunitățile în acest sens”, a adăugat secretarul de presă al liderului rus.

Peskov a apreciat că tot mai mulți și mai mulți manifestă conștiinciozitate, exprimându-și, totodată, speranță că procesul de vaccinare își va menține o dinamică ridicată a ritmului de vaccinare. ”Dar evident că un asemenea nivel de vaccinare (de 60% din populație până la toamnă, n.r.) nu se va reuși să fie atins. De aceea, aceste termene vor fi deplasare spre mai târziu”, a subliniat secretarul de presă al președintelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.