Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat prins cu plăcuțele de înmatriculare expirate: 'Așa am primit mașina de la service'

Alin Ignat

Secretarul de stat din Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ion Alin Ignat, a explicat, sâmbătă, cum i s-a deschis dosar penal din cauza mașinii cu plăcuțe de înmatriculare expirate. Acesta spune că a lăsat autoturismul său în service și a primit în schimb mașina cu autorizație expirată, potrivit Mediafax.

Ion Alin Ignat povestește, pe pagina de Facebook, faptul că avea programare, sâmbătă dimineața, pentru service la o reprezentanță auto din Alba Iulia, de unde a primit mașină înlocuitoare.

„Am predat mașina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la mașina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare-primire. La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliție care mi-a solicitat documentele mașinii. La prezentarea acestora, agenții au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână”, spune Ignat.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

Secretarul de stat afirmă că nu a știut de faptul că mașina are autorizația de circulație expirată și că agenții de poliție care l-au oprit nu i-au comunicat că ar avea vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfășoară.

Alin Ion Ignat mai spune că în perioada următoare, va acționa în instanță firma care l-a pus în această situație.

Poliția Alba a transmis, sâmbătă, că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14B, în apropiere de Blaj, având plăcuțele provizorii de înmatriculare expirate din 22 ianuarie.

Surse din Poliție au spus că este vorba de secretarul de stat din Ministerul Muncii, Ion Alin Ignat.

Cercetările Poliției sunt continuate în ceea ce îl privește pe șofer pentru infracțiunea de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.