Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general a International Police Association, May-Britt Ronnebro, l-a vizitat pe șeful Poliției Române

matei IGPR sefa IPA

Vineri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a avut loc vizita unei delegații a International Police Association, condusă de doamna May-Britt Ronnebro, secretar general al organizației.

Chestor principal de poliţie Benone-Marian Matei, inspectorul general al Poliției Române, a întâmpinat delegația formată din doamna secretar general a International Police Association, May-Britt Ronnebro, domnul Dan Rusu, preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Detectivilor şi domnul Cătălin Carmen Dascălu, preşedinte al IPA - Regiunea Ilfov.

Este prima vizită în țara noastră a unui oficial din board-ul internațional al International Police Association - cea mai mare organizaţie internaţională a polițiștilor, cu membri din 68 de ţări, în 6 continente, organizaţie profesională care reprezintă forma de organizare pe criteriul profesional, autonomă, apolitică şi nonprofit a poliţiştilor.

În cadrul întâlnirii, doamna secretar general a remarcat profesionalismul polițiștilor români, reconoscut la nivel internațional, atât în ceea ce privește cooperarea cu polițiile din alte state, cât și în misiunile din afara țării la care aceștia participă.

În contextul crizei umanitare a refugiaţilor ucraineni, a remarcat empatia și ajutorul dat de polițiștii români celor alungați de război, precum și diplomația și tactul în interacțiunile cu aceștia.

Inspectorul general al Poliției Române, chestor principal de poliţie Benone-Marian Matei, a transmis mulțumiri reprezentanților organizației pentru promovarea prieteniei și a valorilor comune de loialitate, solicitudine și respect. De asemenea, a arătat disponibilitatea instituției pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare cu organizația profesională.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.