Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al NATO: Angela Merkel rezistă la băutură

merkel bautura

Cancelarul german Angela Merkel a primit aprecieri bizare din partea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, care i-a lăudat rezistenţa la băutură, scrie sâmbătă Daily Mail în ediţia online. 

Într-un interviu acordat recent ziarului Aftenposten, din Norvegia natală, Stoltenberg a declarat că este bun prieten cu Merkel de circa şase ani de zile, după o reuniune pe care a avut-o cu cancelarul Germaniei la Copenhaga, în Danemarca, şi că au băut împreună "de multe ori". 

Stoltenberg a spus că "acele nopţi lungi în Copenhaga" au contribuit la construirea unei relaţii solide de prietenie. "Se produce o afinitate, o apropiere. Ea bea vin alb, iar eu beau bere. Sunt foarte impresionat de rezistenţa ei. Ca să fie mai clar: nu se ridică prima" de la masă, a povestit Stoltenberg. 

Fostul premier norvegian şi-a amintit cu afecţiune de una dintre aceste întâlniri cu Merkel, care a avut loc în 2012, în Stralsund, oraş în nordul Germaniei, situat pe ţărmul de sud al Mării Baltice. "Am petrecut o seară foarte plăcută în Stralsund", a spus el râzând. 

"Şi cu (preşedintele american Barack) Obama m-am întâlnit de multe ori. Cred că cei doi (Merkel şi Obama) mi-au susţinut candidatura la (postul de) secretar general al NATO", a mai spus Stoltenberg. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.