Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizări de ULTIMA ORĂ ale MApN - Armata Română, trei șefi în două zile. De mâine, noul comandant va fi Laurian Anastasof

www.wikimedia.org
MApN

Ministerul Apărării Naționale anunță, după ce CAB a suspendat prelungirea mandatului șefului Statului Major, că atribuțiile au fost preluate, astazi, de locțiitorul său, Adrian Țonea. Având in vedere ca acesta se va pensionat, de mâine, comandant al Armatei va fi generalul Laurian Anastasof.

"Ministerul Apărării Naţionale va pune în aplicare hotărârea instanţei de judecată,  de îndată ce aceasta va fi comunicată oficial.

Cu privire la situaţia locţiitorului șefului SMAp, precizăm faptul că această funcţie este îndeplinită până astăzi, 31 ianuarie 2019 inclusiv, de către generalul-locotenent Adrian Tonea, iar începând cu data de 1 februarie 2019, prin ordin al ministrului apărării naţionale, a fost împuternicit pentru îndeplinirea atribuţiilor acestei funcţii generalul-locotenent Laurian Anastasof", transmite MApN.

Citeste si Anunț de ULTIMA ORĂ despre calitatea apei din Bucuresti: Nivelul clorului în apă e în limite admise/ Acuzațiile ministrului

Astazi a fost ultima zi in activitate a lui Adrian Tonea, generalul fiind trecut in rezerva ca urmare a unui decret semnat de Klaus Iohannis. Acesta ocupa postul de loctiitor al comandantului Armatei.

Decizia Curtii de Apel București a venit in ziua in care are loc reuniunea informală a miniștrilor Apărării din țările UE. Evenimentul este prezidat de Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politica de securitate, Federica Mogherini, iar unul dintre invitati este secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.