Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei, grav bolnav, aşteaptă un transplant pulmonar (surse palestiniene)

twitter.com
Saeb Erekat

Secretarul general al Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei (OEP), Saeb Erekat, se află într-o stare gravă de sănătate, fiind în aşteptarea unui transplant pulmonar, transmite marţi agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Veteranul negocierilor dintre palestinieni şi israelieni, în vârstă de 62 de ani, suferă de fibroză pulmonară într-un stadiu avansat şi foloseşte un aparat de oxigen pentru a respira şi a se putea deplasa pe distanţe minime, au menţionat pentru EFE surse palestiniene care au dorit să li se păstreze anonimatul. 

Şeful serviciilor palestiniene de informaţii, Majid Faraj, a fost desemnat neoficial de preşedintele Autorităţii palestiniene Mahmoud Abbas ca succesor al lui Erekat în funcţia de negociator-şef al palestinienilor, pentru momentul când acesta nu-şi va putea îndeplini atribuţiile. 

Faraj a fost primul oficial palestinian primit de administraţia preşedintelui american Donald Trump şi a participat la reuniuni cu trimisul special al acesteia în regiune, Jason Greenblatt. 

Surse palestiniene au confirmat că Erekat se află pe lista de aşteptare pentru transplant în diferite ţări, între care SUA, Israel şi Germania. Potrivit ziarului israelian Yediot Aharonot, secretarul general al OEP este tratat de medici israelieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.