Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PSD, ATAC la Ponta pe tema alegerii primarilor în două tururi: 'Aşa ştie să facă politică, prin trocuri și aranjamente de culise'

Senatorul Mihai Fifor, secretarul general al PSD, îl atacă pe Victor Ponta după de liderul Pro România a anunţat că susţine alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Fifor îl acuză pe fostul său coleg de partid de trocuri şi aranjamente de culise, specifice unui partid slab.

Vezi şi: EXCLUSIV - Gafă la nivel înalt: Misterul uniformei de general a procurorului Marius Iacob

"Pro România, condus de Victor Ponta, își arată măsura de partid mic: vrea alegeri pentru primari în două tururi.

Asta face un partid slab care știe că nu are șanse să câștige un scor bun într-un singur tur. Speră să câștige prin trocuri politice în turul al doilea.

Așa știe Victor Ponta să facă politică, prin trocuri și aranjamente de culise.

Argumentul principal pentru un singur tur este că oamenii votează PENTRU, candidatul preferat, PENTRU proiectul cel mai convingător.

În turul al doilea, cei care nu-și văd candidatul calificat votează ÎMPOTRIVA unuia dintre cei doi finaliști. E un vot „ca să moară și capra vecinului”. România nu trebuie să se întoarcă la această mentalitate păguboasă.

Iar dacă tot vorbim de principii, vă amintesc data de 20 aprilie 2015, când Victor Ponta era premier și președintele PSD - inca nedemisionar pe facebook și declara, după consultările cu Iohannis la Cotroceni, că e musai să avem alegeri pentru primari într-un singur tur.

Alte vremuri, alt partid, alte prințipii, nu-i așa, domnule Ponta?", scrie Fifor pe Facebook.

Parlamentarii Pro România vor susţine proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi respingerea ordonanţei referitoare la alegerea preşedinţilor de consilii judeţene prin vot uninominal, a declarat, luni, preşedintele Pro România, Victor Ponta.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.