Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PSD, replică pentru Cioloş în cazul de la Caracal: 'Îi răspund ipocritului și oportunistului suprem al politicii românești'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Mihai Fifor Dăncilă Fifor

Mihai Fifor i-a răspuns „ipocritului și oportunistului suprem sl politicii românești”, Dacian Cioloș, precizând că și el ca premier putea să „întărească legislația”. Secretarul general al PSD i-a reamintit că Viorica Dăncilă a făcut apel la partide să nu politizeze cazul de la Caracal, transmite Mediafax.

„Îi răspund ipocritului și oportunistului suprem al politicii românești Dacian Cioloș că și dumnealui putea să «întărească legislația», dacă atât a înțeles din mesajul premierului. Aici vorbim de un referendum național de consultare pentru introducerea unor măsuri radicale, cum ar fi pedeapsa cu închisoarea pe viață sau castrarea chimică pentru pedofili, violatori și criminali. Vorbim de măsuri drastice, care să curețe societatea românească de astfel de fapte monstruoase și să nu permitem ca ceea ce s-a întâmplat la Olt să se repete vreodata”, a scris Mihai Fifor, sâmbătă, pe Facebook.

Social-democratul a mai spus că Dacian Cioloș este un om lipsit de „o minimă decență”, adăugând că acesta a fost degeaba prim-ministru.

„Pentru oameni lipsiți de o minimă decență, ca domnul Cioloș, a făcut premierul Dăncilă apel ca tragedia de la Caracal sa nu fie folosită ca instrument politic și, cu atât mai puțin, electoral. Domnule Cioloș, degeaba ați fost premier”, a conchis Fifor.

Reacția secretarului general al PSD vine după ce Dacian Cioloș a afirmat că Viorica Dăncilă a uitat că este la guvernare. Liderul PLUS a adăugat că premierul ar trebui să știe că nu e necesar un referendum pentru înăsprirea pedepselor în cazuri de crimă, viol și pedofilie, ci de întărirea legislației și profesionalizarea instituțiilor.

El a adăugat că la fel cum a „masacrat” PSD legislația penală în favoarea infractorilor, șeful Executivului și social-democrații ar putea la fel de ușor să o repare.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie, în contextul crimei de la Caracal. Ea a rugat partidele să nu politizeze cazul din Olt, precizând că este inadmibil ca oamenii politici să utilizeze crima din Caracal „pentru exerciții de imagine și de campanie electorală”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.