Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretele cazinourilor, dezvăluite de foști angajați

Reddit
cazinou

Foști angajați în cazinouri din SUA povestesc pe rețeaua de socializare Reddit detalii de culise despre activitatea acestora și modul în care reușesc să fie atât de profitabile.

Cazinourile sunt locurile în care mulți oameni merg cu gândul de a se distra, iar cei care le conduc au studiat cu atenție comportamentul clienților în așa fel încât să reușească să-i păstreze cât mai mult la mese sau la aparate.

Câteva detalii din culise despre viața de cazino au fost povestite așadar de foști angajați, iar unele dintre ele sunt amuzante, în timp ce altele explică de ce unii oameni părăsesc cu greu mesele.

1. Muzica tuturor sloturilor e realizată în aceeași gamă muzicală - Fiecare aparat de tip slot machine are propria melodie, însă, deși acestea sunt amplasate la o distanță destul de mică în cazinouri, sunetul nu este unul enervant deloc. Asta deoarece toate melodiile sunt scrise în gama C major. În aceste condiții, muzica de pe fundal nu este deloc enervantă.

2. Unii clienți nu merg deloc la  toaletă - Din superstiție sau adrenalină, unii jucători refuză să meargă la toaletă cât timp joacă într-un cazinou. Foști angajați povestesc că au avut clienți care au purtat scutece pentru adulți în așa fel încât să nu fie nevoiți să meargă la toaletă în timp ce joacă. Explicația lor ar fi că nu își doresc să meargă la toaletă chiar în momentul în care norocul se pregătește să-i lovească.

3. Noaptea sunt folosiți dealeri mai rapizi - În momentele în care joci după-amiază sunt șanse destul de mari ca bugetul tău să  reziste mai mult decât atunci când joci noaptea. Asta deoarece în sesiunile de noapte cazinourile folosesc dealeri mai rapizi pentru a-i determina pe jucători să efectueze mai multe pariuri într-o oră. Sunt situații în care un dealer de blackjack efectuează chiar și 50 de mâini într-o oră. În aceste condiții, jucătorii nu doar că pariază mai mult, dar având în vedere că trebuie să ia deciziile într-un timp mai scurt ajung să se grăbească și sunt șanse mai mari să piardă.

4. Cazinourile câștigă mult mai mulți bani decât te-ai aștepta - Te-ai întrebat vreodată cam câți bani câștigă un cazinou din partea clienților? Sumele sunt de-a dreptul amețitoare și nu e doar cazul cazinourilor celebre din Las Vegas. Un fost angajat care transporta banii cazinourilor a povestit că unul din nordul statului Illinois obișnuia să facă în jur de 1 milion de dolari pe săptămână profit.
Este valabil si pentru cazinourile online, unde profiturile sunt și mai mari. Cazinourile online au introdus pentru prima dată bonusurile fara depunere, fapt care a dus la explozia numarului de jucatori noi.

5. Interdicția de a fuma a costat cazinourile bani grei - În momentul în care fumatul a fost interzis în cazinourile din SUA și  Canada, pierderile au fost de ordinele milioane de dolari. Un fost angajat a povestit pe Reddit că un cazinou a pierdut 20 de milioane de dolari în doar trei luni. Asta pentru că mulți dintre cei care joacă la cazino obișnuiesc să și fumeze și asociază aceste activități. În cele din urmă, acel cazinou a reușit să obțină o dispensă și fumatul a fost din nou permis în interior. Regula nu este însă aceeași în toate colțurile lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.