Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul longevității lui Ion Iliescu, dezvăluit de un nutriționist. Ce mănâncă fostul președinte la 94 de ani

ion iliescu

Ion Iliescu, fostul președinte al României, urmează o dietă strictă, iar acesta ar fi secretul longevității sale. Fostul lider al țării a ajuns la vârsta de 94 de ani. Un nutriționist a dezvăluit care este regimul pe care acesta îl urmează cu strictețe.

Ion Iliescu a ajuns la vârsta de 94 de ani! Deși s-a speculat că sănătatea lui ar fi șubredă, fostul lider de la Cotroceni respectă cu sfințenie un regim zilnic. Dieta lui are la bază alimentația asistată biochimic. În realitate, este vorba despre un regim alimentar disociat aprofundat de nutriționistul Ion Pop Blaga.

Specialistul a precizat că acest regim ajută pacienții să renunțe la medicamente și să se simtă mai bine.

„Nu văd o altă alimentație decât cea asistată biochimic, prin care proteinele, glucidele și lipidele se consumă separat, nu împreună, care să pună pe picioare un om cu afecțiuni cardiace majore, într-un timp atât de scurt”, a declarat nutriționistul Blaga, potrivit csid.ro.

Care este mâncarea favorită a fostului președinte

Drept urmare, Ion Iliescu consumă mușchiuleț proaspăt de vită. Pentru a face acest fel de mâncare, aveți nevoie de 200 grame de mușchi, două grame de piper verde boabe, zeamă de vită, nu mai mult de 100 mililitri și câteva linguri de ulei de măsline. Trebuie să ungeți tigaia în care vei face mușchiulețul cu puțin ulei de măsline. Carnea nu trebuie prăjită prea mult în tigaie, pentru că vita se consumă mai în sânge.

Ion Iliescu a renunțat la viața publică și iese destul de rar din casă, dar este la curent cu știrile.

„Sunt destul de bine. Umblăm cu sprijin, nu prea ieșim pe afară. Avem un cadru cu care ne deplasăm. Sigur, nu mai avem 23 de ani, ci 93, e o diferență,” spunea fostul președinte despre starea sa de sănătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.