Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectă religioasă din Kenya, investigată de poliţie după descoperirea a zeci de cadavre: Adepții, obligați să postească până la moarte

Operation World
kenya

Sectă religioasă din Kenya investigată de poliţie după descoperirea unor cadavre: Adepții, obligați să postească până la moarte

Poliţia din Kenya, care investighează o sectă religioasă în cadrul căreia adepţii sunt îndemnaţi să postească până la moarte, a anunţat că a exumat până acum 21 de cadavre, anunță RBC, potrivit Rador.

Poliţiştii au cercetat o zonă păduroasă de coastă, în apropiere de localitatea Malindi. Liderul sectei Biserica Intenaţională "Veste bună", Paul Mackenzie, a refuzat eliberarea sa pe cauţiune. Paul Mackenzie a fost arestat luna trecută, după ce au fost descoperiţi doi copii morţi de inaniţie.

Poliţia a demarat o operaţiune de căutare a terenului din jurul localităţii Malindi

În urmă cu o săptămână, Paul Mackenzie a fost dus în instanţă, după descoperirea altor patru cadavre şi a insistat că nu a greşit cu nimic şi că secta sa a fost închisă în urmă cu mai mulţi ani. Până acum, însă, zeci de persoane au fost duse la spital, unele fiind emaciate sever.

Poliţia a demarat o operaţiune de căutare a terenului din jurul localităţii Malindi, teren aparţinând lui Paul Mackenzie. Nu sunt clare circumstanţele morţii victimelor recuperate până acum, subliniază BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.