Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secţia de Oncologie a SJU revine în vechiul spaţiu după trei ani - Clădirea a funcţionat ca izolator

spitale

Secţia de oncologie şi compartimentul de hematologie au revenit de miercuri în vechea locaţie, respectiv Corpul F al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, de unde au fost mutate, în urmă cu trei ani, după ce clădirea a fost transformată în izolator pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

"Începând de miercuri, 15 noiembrie 2023, secţia de oncologie şi compartimentul de hematologie se întorc în vechea lor locaţie - Corpul F al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. În ultimii ani, activitatea acestora s-a desfăşurat în alte spaţii, la parter şi la etajul 3, ca urmare a pandemiei de COVID-19 şi a unor lucrări de reparaţii capitale în cadrul spitalului", se menţionează într-un comunicat transmis AGERPRES de către SJU Alba Iulia.

Iniţial, clădirea în care funcţionau secţia de oncologie şi compartimentul de hematologie a fost transformată în izolator pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Ulterior, ea a fost folosită pentru desfăşurarea activităţii secţiei de cardiologie, pe perioada în care spaţiul în care a funcţionat aceasta a fost supus unor lucrări de reparaţii capitale.

"Această mutare are ca scop principal asigurarea unei bune desfăşurări a activităţii medicale şi creşterea confortului pacienţilor. Asigurarea tratamentelor pentru pacienţii cu afecţiuni oncologice şi hematologice în alte spaţii ale SJU Alba Iulia a fost o măsură cu caracter temporar, adoptată într-un context care a impus acest aspect", mai arată sursa citată.

Secţia de oncologie şi compartimentul de hematologie funcţionează din 2012 în Corpul F al SJU Alba Iulia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.