Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Suceava, închisă pentru dezinfectare, după ce un pacient internat acolo a fost confirmat cu coronavirus

Twitter
covid 19 coronavirus

Secţia de Pneumologie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava a fost închisă pentru dezinfectare, după ce un pacient de 37 de ani, confirmat între timp cu coronavirus, a fost internat aici. Ceilalţi pacienţi cu care el a intrat în contact au fost izolaţi şi testaţi, la fel şi cadrele medicale, anunță news.ro.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, Mircea Macovei, a declarat pentru News.ro că Secţia de Pneumologie a fost eliberată pentru a fi dezinfectată, după ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus.

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cât timp rezistă coronavirusul în aer

Medicul Mircea Macovei a precizat că toţi pacienţii cu care bărbatul a intrat în contact au fost izolaţi şi testaţi, la fel procedându-se şi în cazul angajaţilor secţiei respective.

"Nu ştim când vor fi gata testele, acestea sunt făcute la Spitalul de Boli Infecţioase de la Iaşi”, a spus medicul sucevean, care nu a putut preciza nici câte persoane din spital ar fi vizate.

Bărbatul confirmat cu coronavirus a fost transferat marţi seară la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce a fost internat pe 13 martie în Secţia de Pneumologie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Potrivit conducerii spitalului sucevean, bărbatul nu a avut contacţi pozitivi la coronavirus şi nici nu a călătorit în străinătate.

Citește și: Coronavirusul lovește și în Loteria Română! Începând de astăzi vor fi închise agențiile loto

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat pentru Monitorul de Suceava că, după ce va fi dezinfectată, Secţia de Pneumologie va fi destinată pacienţilor cu coronavirus.

Pacientul respectiv, în vârstă de 37 de ani, este al cincilea caz confirmat cu coronavirus din judeţul Suceava

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.