Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secţia specială pentru anchetarea magistraţilor turează motoarele - Fostul șef DNA Ploiești și Mircea Negulescu, audiați de procurori

Inquam Photos / George Calin
lucian onea parchetul general

Fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea, s-a prezentat joi dimineață la sediul Parchetului General. Acesta va fi audiat de procurorii de la Secţia specială pentru anchetarea magistraţilor în dosarul în care este cercetat alături de Mircea Negulescu. La Secția pentru investigarea magistraților sunt mai multe cauze cu Lucian Onea și Mircea Negulescu în care se fac cercetări, însă în unul singur momentan urmăriți penal, având control judiciar.

„Sunt pregătit pentru orice”, a spus Onea în fața jurnaliștilor.

La sediul Parchetului General a venit și Mircea Negulescu. Acesta le-a spus jurnaliștilor că are încredere în Secţia specială pentru anchetarea magistraţilor.

Cel mai probabil cei doi sunt audiați în dosarul tabelelor false cu alegători din Republica Moldova. Cei doi sunt acuzaţi în acest dosar că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.