Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 1 si sacul cu șoareci!

Facebook/ Mircea Andrei
Mircea Andrei

”Spectacolul grotesc al alegerilor in Bucuresti nu s-a terminat ! Jocul de interese al gastilor politice , al grupurilor de interese, al familiilor de interese explodeaza intr/o tesatura spectaculoasa a candidaturilor ! La fel si la noi la Sectorul 1 ! Jignitor pentru orice cetatean rezonabil este modul in care jucatorii mari , PSD si PNL , ne privesc pe toti cei care locuim in acest nefericit sector,doar ca buget , ca sursa de bani pt retelele de partid !Vor banii sectorului ! Atata vor ! Este tot ce ii intereseaza ! Pentru asta la ruleta politica a desemnarii candidatului la Primaria Sectorului 1 se duc lupte crancene!”, susține Andrei Florin–Mircea, candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sector 1.

El avocă nebunia desemnării candidaturilor Alianței dintre PNL și PSD și anunțul a tot felul de candidați care mai de care mai necunoscuți care ar urma să fie candidați oficiali și care nici unul nu are nici o treabă cu Sectorul 1:

”Sacul cu candidati este rotit permanent pe de o parte sa nu roada pânză, pe de alta parte candidatul trebuie sa fie sigur fidel celor care l-au plantat in candidatură .

Dupa Clotilde, Burduja, Tuta, Lixandru in malaxorul praduirii bugetului sectorului 1 a intrat si Rares Hopinca ! Cine este acest om ?  Nu are nicio legatura cu comunitatea noastra ! Este candidatul Agamiță Dandache. I se da si lui o felie din tort !

Sa intru si eu in sac ? Sa nu intru ?

Imi este atat de sila de politica damboviteana ca de un broscoi aflat in gat ! Il inghiti sau il scuipi !

Spuneti-mi voi ce sa fac !!!

Dupa toate jocurile lor suntem noi , cetatenii !

Abia aici au ei o problema !”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.