Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4 al Municipiului București începe procedurile de expropriere pentru construirea unui complex educațional pe Bd. Metalurgiei

Primaria Sectorului 4
gradinita

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat inițierea procedurilor de expropriere în vederea construirii unui nou spațiu destinat învățământului (școală, grădiniță, creșă), în bulevardul Metalurgiei. Noul edificiu va fi ridicat pe o suprafață de peste 10.000 mp, în zona noilor terenuri de sport.

„Lângă cele 14 terenuri de sport pe care le-am amenajat în zona parcului Tudor Arghezi, comunitatea Sectorului 4 va construi de la zero, o creșă, o grădiniță și o școală. Sunt bucuros că acest proiect are votul consilierilor locali, pentru că domeniul educațional reprezintă o prioritate a dezvoltării comunității noastre. Fără educație nu poate exista nimic. Lucrurile acestea contează extrem de mult pentru că nu putem construi o societate performantă fără educație, fără o infrastructură de calitate nu se poate. Astăzi, suntem motorul Capitalei iar polul de dezvoltare al Bucureștiului este aici, în Sectorul 4”, a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

În ultima perioadă, Sectorul 4 al Municipiului București a cunoscut o adevărată renaștere urbană, generată atât de interesul oamenilor de a-și cumpăra locuințe noi în această zonă, cât și de investițiile realizate de către administrația locală la nivelul întregului sector. Automat, și numărul familiilor cu copii a crescut semnificativ, astfel că era imperios necesar găsirea de soluții pentru a asigura copiilor și părinților locații apropiate de domiciliu acestora, pentru desfășurarea de activități educaționale în spații adecvate din punct de vedere al reglementărilor legate de siguranță și conforme cu normativele legale.

Sectorul 4 a identificat, în acest sens, un teren amplasat pe Bd. Metalurgiei și urmează să construiască aici, pentru copiii din zona de sud a Capitalei, o școală, o grădiniță și o creșă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.