Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4 începe reabilitarea termică a primelor 158 de blocuri cu bani din PNRR (vezi LISTA blocurilor)

Primaria Sectorului 4
reabilitare termica

Sectorul 4 al Capitalei, campion absolut la accesarea fondurilor din PNRR pentru reabilitarea termică a blocurilor din zone urbane defavorizate.

LISTA IMOBILELOR CARE URMEAZĂ SĂ FIE REABILITATE PRIN PNRR

Nu mai puțin de 161 de milioane de euro, ceea ce reprezintă 70% din bugetul total alocat țării noastre pentru astfel de proiecte, au fost accesate de către comunitatea Sectorului 4 în urma aprobării cererilor de finanțare depuse în prima etapă a marelui Val al Renovării.

Cu acești bani, vor fi anvelopate 145 de blocuri de locuințe aflate în zone precum Reșița, Huedin, Giurgiului, Triunghiul Berceni etc., din Sectorul 4.

Vorbim despre imobile aflate în zone mai puțin dezvoltate și care au nevoie urgentă de intervenții consistente și specifice, menite să sporească nivelul confortului oamenilor în propriile case și să diminueze considerabil costurile facturilor la întreținere.

content-image

Totodată, în cadrul acestei etape vor intra în reabilitare termică alte 13 imobile încadrate într-o altă axă de finanțare din PNRR, pentru care Sectorul 4 a primit suma maximă disponibilă de 10 milioane de euro.

În total, în momentul de față, Sectorul 4 demarează reabilitarea termică a unui număr de 158 de blocuri pentru care folosește 171 de milioane de euro, fonduri europene nerambursabile.

Și acesta este doar începutul! În următoarele luni, autoritatea locală va semna contracte de finanțare, tot pe bani europeni, pentru eficientizarea energetică a altor aproximativ 300 de blocuri de locuințe.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.