Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4, sondaj Avangarde

Daniel Băluţă, vrăjmaşul ipocriziei politice

A fost nevoie de aproape 26 de ani, pentru ca românii să aibă siguranţă că există printre ei politicieni de vocaţie ce pot fi cu adevărat managerii intereselor lor legitime. A trecut prea mult timp, dar a sosit vremea “tinerilor lupi” a celor care vor o Ţară ca afară: corectă, curată, prosperă.

Un recent sondaj îl situează pe doctorul Daniel Băluţă în fruntea preferinţelor cetăţenilor pentru locul de primar al Sectorului 4. Nu pot decât să-l felicit şi să-l recomand cu multă căldură.

Dar, înainte de toate, să-i felicit pe cei care îi dau votul de încredere doctorului Băluţă pentru că s-au convins că puterea schimbării stă în tinerii care au ales să reprezinte cea mai eficientă şi omenească ideologie politică a mileniului, social-democraţia. Apoi, aceeaşi oameni trebuie felicitaţi pentru orientarea către un lider care poate şi vrea să trăiască într-un Sector 4 în care modificările făcute spre binele cetăţenilor trebuie să treacă cu mult de zidurile vopsite aiurea şi să ajungă la rezolvări rapide, vizibile şi durabile. Nu folosesc cuvântul durabil degeaba. Până acum boscheţii şi panseluţele au acoperit alte probleme, mult mai urgente şi mai grave.

Lui Daniel Băluţă nu i-au plăcut nicicând aceste forme de abordare superficiale, specialitatea politrucilor de pretutindeni.

Ca primar, Băluţă va avea performanţe pe care nici cel mai aprig contestatar al lui nu va avea cum să le demoleze. Corupţia şi nepotismul vor fi eradicate din Sectorul 4, oamenii vor merge mai siguri pe stradă, cot la cot cu Daniel, primarul lor cu adevărat orientat spre oameni şi nevoile lor.

Într-o lume de Farfuridi şi Brânzovenescu spoiţi ca sfinţi, dar cu suflete de hapsâni şi urâcioşi, Daniel Băluţă se remarcă de departe. El poate aduce Sectorul 4 în anul 2016. Are interesul acesta, vrea să demonstreze că, undeva în Capitală, poate renaşte un alt fel de Mic Paris.

Daniel Băluţă, tânărul stomatolog care aduce garanţia social-democrată pentru prosperitatea Sectorului 4: un om cu suflet pentru sufletele din Berceni la Dâmboviţa şi din Cheile Turzii la Şoseaua Giurgiului.

Daniele, până nu demult i-ai slujit pe oameni pentru că aşa i-ai jurat lui Hipocrate. Acum nu trebuie decât să continui pentru că ştii ce ai de făcut pentru a însănătoşi şi Sectorul 4.

Ninel PEIA, deputat PSD

Aici toată cercetarea sociologică:

http://www.stiripesurse.ro/media/other/201602/media-145641737731447400.pdf

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.