Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 6 - Ciprian Ciucu şi-a exprimat speranţa că din iunie campusul Politehnicii va fi deschis cetăţenilor

www.facebook.com
ciprian ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a exprimat speranţa că din luna iunie campusul Politehnicii va fi deschis cetăţenilor, precizând că protocolul cu autoritatea locală a fost adoptat, joi, de Consiliul de Administraţie (CA) al universităţii şi că va fi votat de Consiliul Local pe 19 mai, notează Agerpres.

El a scris, joi, pe Facebook, că va trimite ADP pentru a face pregătirile, după ce Consiliul Local va adopta protocolul. "Sper eu ca în jur de 1 iunie să putem să asigurăm accesul locuitorilor din Sectorul 6 în generosul campus al Politehnicii pentru relaxare!", a transmis Ciprian Ciucu.

El a menţionat că s-a străduit în ultimul an să dezvolte "o relaţie corectă şi bazată pe respect şi încredere" cu Universitatea Politehnica din Bucureşti şi că rectorul acestei instituţii de învăţământ, Mihnea Costoiu şi echipa sa au fost "deschişi şi sinceri", preocupaţi de faptul că procesul de învăţământ nu trebuie afectat, iar universitatea să nu fie nevoită să suporte costuri provocate de "vandalisme, mizerie".

Ciprian Ciucu a precizat că Poliţia Locală va asigura paza, Primăria Sectorului 6 va face curăţenie şi va realiza diferite amenajări peisagistice. "Dumneavoastră va trebui să respectaţi regulile şi să întreţineţi! Atât şi nimic mai mult! Altfel, nu voi mai putea garanta deschiderea pe termen mediu/lung şi să ştiţi că eu răspund, mi-am pus obrazul în faţa profesorilor universitari şi nu trebuie să dezamăgim!", le-a atras atenţia cetăţenilor edilul Sectorului 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.