Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sedinta cruciala la PSD. Cum se impart taberele

psd

Comitetul executiv national al PSD se reuneste miercuri intr-o sedinta cruciala. Liderii PSD de la centru si din teritoriu vor incepe dezbaterile la ora 15.00, (la Camera Deputatilor, Sala Grupului PSD) pentru a stabili cine ii va conduce pana la urmatorul Congres.

Batalia se va da intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea, chiar daca cel din urma a declarat ca, desi este hotarat, nu isi va face publica pozitia pana marti.

Aceasta batalie nu este insa legata doar de asigurarea interimatului la sefia PSD. In functie de castigatorul de miercuri, se va putea sti ce tabara domina PSD, cand va avea loc un Congres al partidului si ce strategie va fi abordata de social-democrati in perioada urmatoare.

Pentru Liviu Dragnea si-au anuntat sustinerea filialele Neamt, Olt si Giurgiu, dar beneficiaza si de sustinerea altor organizatii.

Rovana Plumb este sustinuta de Victor Ponta, dar si de cateva filiale. Tabara sa este cea care sustine organizarea unui Congres in 2017, dupa alegeri, insa Dragnea si tabara sa ar prefera organizarea unui Congres cat mai curand, pentru a alege o noua conducere inainte de anul electoral 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.