Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sediul PSD, VANDALIZAT: protestatarul 'Ceaușescu' le-a lipit pe siglă un WC - VIDEO

psd

Sediul Partidului Social Democrat din București a fost vandalizat noaptea trecută de către protestatarul Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”. El a montat un vas de WC pe sigla celor de la PSD pe care a scris și o înjurătură celebră.

Citește și: Anunţ surpriză în presă - O fostă prezentatoare Digi24 a intrat în echipa Libertatea. Cu ce emisiune debutează începând de astăzi

Moroșanu a mers pe timpul nopții și s-a filmat când a lipit un vas de WC pe sigla celor de la PSD. De asemenea, în vas a lăsat și puțină hârtie igienică. „Noua firmă a partidului PSD și tragem apa după ei pe 26 mai”, a spus Marian Moroșanu în filmarea sa.

El nu este la primul protest controversat. Când fostul președinte al țării Ion Iliescu a fost internat la spital Moroșanu i-a dus o pereche de cătușe.

Un alt incident a fost la începutul lunii februarie, când „Ceaușescu” l-a huiduit pe Liviu Dragnea, după ce a ieșit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Acesta i-a strigat lui Dragnwa „la pușcărie!”. În replică liderul PSD a răspuns: „La pușcărie să mergi tu, securilă”, relatează Mediafax.

Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Capitală împotriva partidului de guvernământ. El susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.