Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ surpriză în presă - O fostă prezentatoare Digi24 a intrat în echipa Libertatea. Cu ce emisiune debutează începând de astăzi

presa, ziare

Fosta prezentatoare Digi24 Adriana Nedelea a intrat în echipa ziarului Libertatea! Emisiunea Adrianei Nedelea debutează astăzi. „Adriana Nedelea la fix” este emisiunea de știri, evenimente și investigații care va fi difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

SURSE - Probleme mari pentru Tudorel Toader: PSD îi arată pisica în Parlament

„Emisiunea Adrianei Nedelea debutează pe libertatea.ro cu dezvăluiri despre contabilitatea Mafiei și despre felul în care se împarte șpaga din contractele cu statul!

„Adriana Nedelea la fix” este emisiunea de știri, evenimente și investigații care va fi difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.

În această dimineață, în prima ediție, Adriana Nedelea va prezenta documente în exclusivitate care arată felul în care cei care fură sume uriașe din contractele de drumuri și spitale își împart banii.”, scrie Cătălin Tolontan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.