Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful mercenarilor Wagner, afectat de comentariile de pe internet despre el: apel lansat către procurorul general al Rusiei

Evgheni Prigojin wagner

Fondatorul grupării de mercenari Wagner din Rusia, Evgheni Prigojin (foto dreapta), a făcut apel la procurorul general al Federației Ruse, Igor Krasnov, să efectueze un audit al activităților de găzduire video YouTube.

"Evgheni Viktorovici Prigozhin a făcut apel la procurorul general al Federației Ruse Igor Viktorovici Krasnov cu o cerere de a efectua un audit al activităților de găzduire video YouTube", se arată într-un comunicat, citat de agenția TASS.

Ceea ce reclamă Prigozhin este faptul că pe YouTube „a început un război informațional" de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. Comunicatul menționează că „platforma publică conținut rusofob” și „solicită răsturnarea guvernului din Rusia.”

Vezi și: VIDEO 'Dacă ajungeți în Ucraina și decideți că nu este pentru voi, vă vom executa' - Interviu de angajare în grupul de mercenari ruși Wagner

Prigozhin propune, de asemenea, ca activitățile Google să fie declarate „nedorite” pe teritoriul Federației Ruse.

Pe 18 octombrie, serviciul de presă al Ministerului Digitalizării din Rusia a raportat că încă nu există planuri de blocare a găzduirii video YouTube în Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.